Over Amsterdam-Cadeau.nl

Bob bij de WestertorenAmsterdam-cadeau.nl, jouw spin in het web van Amsterdams bijzondere aanbod.

Ik, Bob Lei, ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik hou van mijn stad, van de diversiteit aan mensen, de café’s, de openminded houding, de vrijheid, de geschiedenis, AFC Ajax, de architectuur! Wat een rijkdom.

“Zou het niet mooi zijn als al het mooie, typisch Amsterdamse aanbod via een webshop wereldwijd verkrijgbaar zou zijn? Van echte Amsterdammertjes en echte Amsterdamse straatnaamborden tot etsen van Rembrandt van het Rembrandthuis… “, met die gedachte begon ik jaren geleden met deze site.

Het aanbod zal snel toenemen nu ik besloten heb het er niet meer bij te doen, maar er vol voor te gaan. Het is daarbij m’n streven ‘alles’  dat in het nieuws is m.b.t. Amsterdams aanbod, zo snel mogelijk ook op Amsterdam-cadeau.nl te hebben, tot Febo slippers aan toe. Het zal aanbod zijn dat uit zowel  fysieke producten als uit ‘experiences’  bestaat, zolang het aanbod maar bijzonder is en die Amsterdam ‘feel’ heeft. Alles wat je hier als cadeau of relatiegeschenk koopt wordt zeer gewaardeerd, mits je te maken hebt met een Amsterdam liefhebber natuurlijk! Kijk rustig rond of bel me direct op (+31)(0)6-29076947 voor een cadeautip. Via [email protected] of de chatbox rechtsonder kan ook.

Heb je tips over bepaald Amsterdams aanbod of wil je graag samenwerken? Check dan hier de samenwerkingsmogelijkheden of bel direct met 06-29076947.

Amsterdam-Cadeau.nl is een initiatief van Shepherd and Hunter, een marketing, sales en communicatiebureau gevestigd te Amsterdam. Shepherd and Hunter staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34354551. Adres: Rooseveltlaan 80-2, 1078 NM, Amsterdam.

Betalingen voor Amsterdam-Cadeau.nl kunnen via de site gedaan worden of, bij maatwerk, direct via het rekeningnummer van Shepherd and Hunter: NL74 SNSB 0873 0280 23. BTW nummer: NL001610143B04. Internationale betalingen gaan gezien de relatief veel lagere kosten bij voorkeur via Transferwise (i.p.v. PayPal).

Op de hoogte blijven? Abonneer je dan hieronder op de nieuwsbrief.

Nieuw aanbod in je mail?

De nieuwste en meest inspirerende Amsterdam producten in je inbox? Als eerste op de hoogte van acties en kortingen!? Abonneer je dan nu op de nieuwsbrief van Amsterdam-cadeau.nl!

Het nieuwste aanbod maandelijks per mail?

De waardering van www.amsterdam-cadeau.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 62 reviews.