Bijzondere Ajax producten, als cadeau of voor jezelf

Amsterdam-cadeau.nl is groot fan van Ajax, Amsterdams’ beroemde voetbalclub. Het is door die affiniteit dat me geregeld bijzondere, leuke of mooie Ajax producten opvallen. Het is m’n streven die – naast de must haves,  zoals actuele wedstrijdtenues –  uit te lichten en aan te bieden via Amsterdam-cadeau.nl. Tips over bijzondere Ajax producten of geïnteresseerd in een samenwerking? Laat het me weten op [email protected], bij voorbaat dank!

Woonaccessoires en decoratie

Ajax buste/beeld

Ajax beeld verfijnd
Ajax buste/beeld verfijnd. Inclusief verzendkosten naar NL €117,50
De voetbalclub Ajax is vernoemd naar de zogenoemde mythologische Griekse krijger, een held uit de Trojaanse oorlog die bekend stond om zijn vechtlust en moed. Om die reden hebben we een prachtig Ajax beeld in het cadeau-assortiment opgenomen. Het leuke van deze buste is dat hij niet alleen heel mooi en relatief groot is (41 cm), maar ook dat deze in Nederland ergens anders niet verkrijgbaar is! Ze worden op bestelling in Engeland gemaakt en aan je toegestuurd. De levertijd is ca. 2 weken, afhankelijk van de drukte bij de fabrikant. Het beeld van Ajax is een verfijnde buste gemaakt van drooggegoten marmer. Je merkt aan alles dat het geen goedkoop gipsen exemplaar is maar dat het hier hoge kwaliteit betreft. Ook de verfijnde lijnen en de vele details maken het tot een echt mooi cadeau voor elke Ajax fan, of liefhebber van Griekse mythologie natuurlijk.. Gezien de verfijndheid is dit Ajax beeld bedoeld voor binnenshuis.

Ajax Amsterdam – magische plekken in de stad om te herinneren

Ajax Amsterdam straatnaamborden stadions

Het Leidseplein, het Stadionplein, de Middenweg, het Museumplein en de Johan Cruijff boulevard. Magische plekken in de stad als je aan Ajax denkt. De huldigingen, de wedstrijden, de triomfen, de heibel. Herinner je die prachtige tijden voor altijd door een echt Amsterdams straatnaambord met de voor jou meest bijzondere Ajax plek(ken) in de stad, op te hangen. 

Elk bord is ook nog aanpasbaar dus als je bijvoorbeeld “Bar Meerzicht” of “Forever Ajax” rechtsonder op je Middenweg bord wenst, dat kan!

Kaart van Amsterdam in Ajax kleuren

Amsterdam Rood Wit Mozaïek Stadskaart Plattegrond
Amsterdam Rood Wit Mozaïek Stadskaart Plattegrond

Amsterdam kleurde in het seizoen 2018/2019 meer en meer rood en wit. Wat een geweldig jaar werd het voor Ajax. Jammer van die halve finale… Toch waren we maar wat trots weer! Ter ere van dat jaar is er een kaart van Amsterdam in Ajax kleuren gemaakt!

De kaarten wordt enkelzijdig gedrukt op 250 g/m² glanzend papier in CMYK / kleuren. Vanwege het feit dat een computer- / telefoonscherm RGB-kleur weergeeft, is er mogelijk een klein verschil tussen de kleur op jouw scherm en de werkelijke kleuren op papier.

De lijst is gemaakt van MDF hout. De wissellijsten hebben plexiglas, dat licht en onbreekbaar is. Naast dat dit glas een mooi effect geeft aan de kaart, is het ook beschermend. Op de achterzijde van de lijst zijn twee ophangogen bevestigd, zodat de lijst zowel horizontaal als verticaal gebruikt kan worden. De breedte van de lijsten is 30 mm, de diepte 15 mm.

Binnenkort meer bijzonders voor aan de muur m.b.t. Ajax!

Boeken over Ajax – meest populaire keuze

Meest populaire boeken over Ajax op Amazon
Meest populaire boeken over Ajax op Bol.com

Boeken worden nog altijd zeer gewaardeerd als cadeau, dat is voor boeken over Ajax (aan Ajax liefhebbers) niet anders. Wanneer je dus iemand snel een lekker en stijlvol cadeau wil geven rondom Ajax, zie dan de prachtige boeken m.b.t. Ajax  op Bol.com (LET OP: klik aan de linkerkant op de site van Bol.com even op Boeken). Bol levert vaak de volgende dag al. De link bevat maar liefst 500 resultaten, met de meest recente boeken die er over of rondom Ajax geschreven zijn, bovenaan. Kortom, heb je recent in de media over een bepaald nieuw Ajax boek gehoord of wil je gewoon graag iets geven dat momenteel ‘hot’ is, vrij wel zeker vind je het via de link!

Volgens KVBboekwerk.nl heeft bijna een kwart van de cadeaugevers in Nederland in het afgelopen jaar een boek als cadeau gegeven. Dit maakt het boek onderdeel van de top tien meest gegeven cadeaus in Nederland, naast bijvoorbeeld bloemen en planten, wijn en speelgoed.

Ajax must haves

Officiële Ajax producten als cadeau of voor jezelf
Officiële Ajax producten als cadeau of voor jezelf
Via de Ajax fanshop van Bol.com vind je het actuele aanbod rondom Ajax, de officiële uit- en thuis wedstrijdtenues, de training shirts en broekjes, maar ook alles daarom heen zoals petten, sjaals, t-shirts, polo’s, sweaters en zelfs pyjama’s en badjassen. Voor volwassenen, kinderen en baby’s. Kortom, zoek je officiële producten van Ajax, volg dan de link of klik op het plaatje!

Vintage Ajax shirts, sjaaltjes, magazines en meer

Vintage Ajax shirts en meer op eBay
Vintage Ajax shirts en meer op eBay

eBay heeft vele, bijzondere producten m.b.t. Ajax, variërend van officiële shirts van eerdere seizoenen tot oude kaartspelen, foto’s en tijdschriften. Shirts zijn soms zelfs gedragen en gesigneerd door een Ajax speler. Als Ajax-fan is het heerlijk struinen door die enorme hoeveelheid Ajax gerelateerde producten. Ook wanneer je geen tweedehands spullen wil of niet wilt meedoen aan een veiling, kun je gewoon terecht op eBay. Volg daartoe dan onze vooropgezette link naar nieuw aanbod m.b.t. Ajax op eBay.

Wat ook erg leuk is, is om te kijken wat bijvoorbeeld het aanbod van eBay is rondom bekende Ajax spelers. Gegarandeerd ook een manier om iets heel bijzonders m.b.t. Ajax te vinden. Zie bijvoorbeeld de resultaten van “Cruijff” op eBay of voer zelf een naam van een bekende Ajaxspeler in op eBay.nl. 

Happy hunting..

De waardering van www.amsterdam-cadeau.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 67 reviews.