Back to Top

Ja

Loyaal Zeer oude Jenever, Loyaal 5 jaar, Roggenaer en Rembrandt Korewijn

Click on above image to view full picture

  • Loyaal Zeer oude Jenever, Loyaal 5 jaar, Roggenaer and Rembrandt Korewijn

Van Wees zeer oude jenever, korenwijn en roggenaer

Availability: In voorraad

€ 109,95

Snel overzicht:

Klasbakken deze zeer oude jenevers waarvan één 5 jaar gelagerd, daarnaast heerlijke korenwijn en roggenaer. Proost! Een cadeau voor fijnproevers.

Productomschrijving:

Het pakket bestaat uit:

Loyaal – zeer oude genever 42% Deze genever bestaat uit 7 verschillende gedistilleerde moutwijnen... Lees meer

Het pakket bestaat uit:


Loyaal – zeer oude genever 42%
Deze genever bestaat uit 7 verschillende gedistilleerde moutwijnen. De manier van stoken zorgt voor een ongekende smaakrijkdom en bijzondere ‘neus’. Ondanks het hoge percentage alcohol is dit nog een prettig zachte genever.

 

Loyaal 5 jaar fust gelagerd - Zeer Oude Genever - 40%
Deze Loyaal jenever is 5 jaar gelagerd en dat proef je. Ervaar het verschil door deze jenever na Loyaal zeer oude genever 42% te drinken. Een heerlijk digestief.


Rembrandt Korewijn 40%
Deze korewijn dankt zijn kleur aan een aantal maanden fustlagering en is bereid uit verschillende ‘eaux de vie’ van granen en granendistillaat. Wordt vaak gedronken als aperitief en in combinatie met haring. Laat zich niet vergelijken met Loyaal Zeer Oude genever, een smaak apart.


Roggenaer 15 jaar 40%
Zeer oude uitvoering van de drie jaar gelagerde Roggenaer. Verfijnd, delicaat en met toetsen van citrus. Heel bijzonder product waarvan een beperkte voorraad voor echte liefhebbers wordt aangehouden.


Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Van Wees zeer oude jenever, korenwijn en roggenaer

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price
Quality

De op Amsterdam-Cadeau.nl geëtaleerde drankpakketten zijn speciaal voor Amsterdam-Cadeau.nl samengesteld door onze drankenpartner Ton Overmars. Zij zijn de verkoper van de drankpakketten op onze site en zij hanteren hier dezelfde prijzen als in hun winkel op het Hoofddorpplein te Amsterdam. Via onze site ontvangen orders worden doorgestuurd naar Ton Overmars voor de afhandeling/verzending. Ton Overmars is een geliefde, onafhankelijke wijnwinkel en slijterij, opgericht in 1971. Ze zijn expert op het gebied van wijn, port, whisky en gedistilleerd. In 2011 bestonden ze 40 jaar.

Ton Overmars, Hoofddorpplein 11, 1059 CV, Amsterdam

Voorwaarden verkoper (Ton Overmars) met betrekking tot de verkoop van dit artikel:

1. Om dit product te kunnen kopen dient u 18 jaar of ouder te zijn.

2. Mochten de items onverwacht niet in voorraad zijn dan laten we u dat zsm weten waarna u desgewenst direct uw geld terug krijgt of kunt wachten tot uw pakket weer voorradig is. 

3. Prijzen zijn gebaseerd op één box/kist per zending. Wilt u meer dan één box bestellen, neemt u dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

4. U kunt een bestelling altijd annuleren wanneer deze niet reeds in behandeling is. Laat het ons in zo´n geval dan zo spoedig mogelijk weten op info@amsterdam-cadeau.nl.

5. Voor de overige voorwaarden verwijzen we naar onze Gebruiksvoorwaarden.

Amsterdam-Cadeau.nl maakt gebruik van cookies om het gebruik van de site voor u te verbeteren. Blijft u op onze site dan gaat u akkoord met onze cookies (zie ook privacybeleid). Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit met derden delen.

Omdat via deze site ook alcohol wordt verkocht is hij alleen voor mensen boven de 18 jaar. Om te mogen doorgaan met het gebruik van de site moet u dus 18 jaar of ouder zijn.
X