Back to Top

Straatnaambord

De straat of het plein waar iemand gewoond heeft is vaak bijzonder voor hen. Er liggen dikwijls allerlei mooie herinneringen. Herinneringen die weer tot leven komen bij het horen of zien van de straatnaam, zeker wanneer dat op een echt straatnaambord is. Reden dan ook dat straatnaamborden vaak gekocht worden, door de oud-bewoners zelf maar ook als cadeau voor de oud-bewoner. Grote kans dat zo'n straatnaambord als cadeau zeer gewaardeerd wordt!

 

Amsterdam-Cadeau.nl verkoopt de echte, officiële straatnaamborden van Amsterdam, zoals die door de gemeente worden gebruikt. In die stijl kun je desgewenst ook je eigen naam, de naam van de jarige of de naam van je bedrijf laten drukken.

 

Elk straatnaambord dat bij Amsterdam-Cadeau.nl besteld wordt, wordt op verzoek gefabriceerd. Eenmaal in productie kan de order dan ook niet meer worden geannuleerd. Orders worden binnen 5 tot 10 werkdagen afgehandeld.

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Straatnaambord

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Amsterdam-Cadeau.nl maakt gebruik van cookies om het gebruik van de site voor u te verbeteren. Blijft u op onze site dan gaat u akkoord met onze cookies (zie ook privacybeleid). Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit met derden delen.

Omdat via deze site ook alcohol wordt verkocht is hij alleen voor mensen boven de 18 jaar. Om te mogen doorgaan met het gebruik van de site moet u dus 18 jaar of ouder zijn.
X