Back to Top

Over ons

Over Amsterdam-Cadeau.nl

 

Amsterdam-Cadeau.nl biedt mooie, leuke en originele cadeaus omtrent Amsterdam. Cadeaus die typisch zijn voor Amsterdam. Van Amsterdammertjes en Ajax shirts tot tulpenbollen en etsen van Rembrandt van het Rembrandthuis. Amsterdam-cadeau.nl is de site voor een kado idee m.b.t. Amsterdam. Mocht je er zelf niet uitkomen of snel advies willen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen: via de chat box rechtsonder, via info@Amsterdam-cadeau.nl of via 06 2907 6947.

 

Amsterdam-Cadeau.nl is onderdeel van Bupster Inc, een marketing en sales bureau gevestigd te Amsterdam. Bupster Inc staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34354551. Adres: Rooseveltlaan 80/2, 1078 NM, Amsterdam. Betalingen voor Amsterdam-Cadeau.nl kunnen gedaan worden via het rekeningnummer van Bupster Inc: NL68 SNSB 0871 6405 46.

 

 

Amsterdam-Cadeau.nl maakt gebruik van cookies om het gebruik van de site voor u te verbeteren. Blijft u op onze site dan gaat u akkoord met onze cookies (zie ook privacybeleid). Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit met derden delen.

Omdat via deze site ook alcohol wordt verkocht is hij alleen voor mensen boven de 18 jaar. Om te mogen doorgaan met het gebruik van de site moet u dus 18 jaar of ouder zijn.
X