Back to Top

Ja

Amsterdam canal with houses, brdige and Westerkerk by Claude Monet

Click on above image to view full picture

 • Amsterdam canal houses with lighted bridge
 • Red House at Amsterdam Canal by Joan De Bot
 • Amsterdam canal houses with Amsterdammertjes (steel bollards) and cyclist.
 • Amsterdam canal with houses, brdige and Westerkerk by Claude Monet

Amsterdamse grachten en -panden (foto's + kunstprints)

Availability: In voorraad

Snel overzicht:

Honderden prachtige foto's en heerlijke kunst prints van de mooiste plek op aard: de Amsterdamse grachten. Klik op 'Info/Buy' voor grotere foto´s.

Productomschrijving:

De Amsterdamse grachten en grachtenpanden zijn wereldberoemd en niet voor niets: hun schoonheid is ongekend... Lees meer

De Amsterdamse grachten en grachtenpanden zijn wereldberoemd en niet voor niets: hun schoonheid is ongekend. Kies uit honderden foto's en prints via onze gerenommeerde kunstpartner, door te klikken op 'Info/Buy'. Filter op stijl, onderwerp, type product, afmetingen, vorm en zelfs kleuren. U kunt ook zoeken op 'best verkocht', 'prijs' of 'afmeting'.

 

De site van onze kunstpartner biedt vele mogelijkheden w.o. het laten inlijsten van een kunstwerk en het alvast bekijken van een kunstwerk aan de muur van je kamer (via een ge-uploade foto).

 1. Topkwaliteit Review door Tom
  Price
  Quality

  Laatst het Canal, Amsterdam schilderij van Claude Monet gekocht als kado voor een vriend van me. Het was er lekker snel en ziet er prachtig uit. Hulde! (Geplaatst op 21-09-13)


Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Amsterdamse grachten en -panden (foto's + kunstprints)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price
Quality

Om u te verzekeren van de beste prijs en service verwijzen wij voor de verkoop van sommige producten naar sites van derden. Wanneer u op 'Info / Buy" klikt dan wordt u naar hun site geleid.

Zie de voorwaarden op de site waarnaar u geleid wordt wanneer u op 'Info / Buy' klikt.

Amsterdam-Cadeau.nl maakt gebruik van cookies om het gebruik van de site voor u te verbeteren. Blijft u op onze site dan gaat u akkoord met onze cookies (zie ook privacybeleid). Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit met derden delen.

Omdat via deze site ook alcohol wordt verkocht is hij alleen voor mensen boven de 18 jaar. Om te mogen doorgaan met het gebruik van de site moet u dus 18 jaar of ouder zijn.
X