Back to Top

Amsterdammertje by DHM

Click on above image to view full picture

 • Amsterdammertje by Sjem Bakkus
 • Amsterdammertje by Sjem Bakkus
 • DHM
 • Beazarility
 • Ives.One
 • Amsterdammertje by Sjem Bakkus
 • Amsterdammertje by Ives.One & Beazarility
 • Amsterdammertje by DHM
 • Amsterdammertje by DHM
 • Amsterdammertje by DHM
 • Amsterdammertje by Ives.One en Beazarility

Amsterdammertje custom designed by famous Amsterdam street artist

Availability: In voorraad

€ 750,00

Snel overzicht:

Laat een uniek Amsterdammertje ontwerpen door een bekende Amsterdamse street artist en kies zelf het thema/onderwerp.

Productomschrijving:

Laat een Amsterdammertje ontwerpen door een bekende Amsterdamse street artist en kies daarbij zelf het thema/onderwerp... Lees meer

Laat een Amsterdammertje ontwerpen door een bekende Amsterdamse street artist en kies daarbij zelf het thema/onderwerp. Op die manier krijg je een uniek, stijlvol en spraakmakend kunstwerk. Thema's/Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn een jubileum, opening of relatiegeschenk. Eerder liet Amsterdam-cadeau.nl in samenwerking met Amsterdam Street Art en Alleeup.com al een vijftal Amsterdammertjes ontwerpen door vijf bekende Amsterdamse street artists, ter gelegenheid van ASA's vijfjarig bestaan.
 

Er kunnen ontwerpen gekozen worden van DHM, Ives.One, Beazarility en Sjem Bakkus (zie afbeeldingen). Door onze connecties is op verzoek ook een ontwerp van een andere street artist mogelijk.
 

Extra mogelijkheden (tegen meerprijs) zijn:

1. Het geheel laten ontwerpen van een niet-ingekort Amsterdammertje (1.04 meter waarvan normaliter 25 cm de grond ingaat)

2. Het alleen laten ontwerpen van de bovenste 75 cm van een niet-ingekort Amsterdammertje zodat de rest de grond in kan. 

3. Het erbij verkrijgen van een gatentegel waar het Amsterdammertje in kan staan wanneer deze in grond wordt geplaatst.

4. Het bijleveren van een naambord (geborsteld staal look) met persoonlijke tekst en eventueel een logo (alleen wanneer de onderkant van het paaltje wordt meegeleverd).


Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Amsterdammertje custom designed by famous Amsterdam street artist

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price
Quality
Amsterdam-cadeau.nl
 1. Geen retourrecht (maatwerk) 
 2. De koper kiest een bepaalde street artist uit qua stijl en mag verwachten dat het door hem of haar gewenste ontwerp met die stijl in lijn is en het ontwerp door die artist is gemaakt. 
 3. Wanneer de creatie niet (geheel) in lijn is met de smaak van de koper dan wordt geen geld gerestitueerd. 
 4. Per verzoek wordt contact opgenomen met de gewenste street artist waarna duidelijk wordt wanneer de creatie af zal zijn. Na het akkoord van koper hierop wordt het ontwerp ingepland en dient er (vooruit)betaald te worden.
Amsterdam-Cadeau.nl maakt gebruik van cookies om het gebruik van de site voor u te verbeteren. Blijft u op onze site dan gaat u akkoord met onze cookies (zie ook privacybeleid). Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit met derden delen.

Omdat via deze site ook alcohol wordt verkocht is hij alleen voor mensen boven de 18 jaar. Om te mogen doorgaan met het gebruik van de site moet u dus 18 jaar of ouder zijn.
X